Натисніть знайти для пошуку
Камфора, 10 г
Камфора, 10 г
Характеристики та опис
Камфора — активний косметичний інгредієнт та сировина для домашньої косметики. Підсилює ефективність кремів, сироваток, масок, тоніків та засобів по догляду за шкірою й волоссям. Підходить для anti-age формул, зволоження, відновлення та покращення стану шкіри. Високоякісна сировина для самостійного виготовлення косметики. Ключові слова: активний компонент, сировина для косметики, anti-age, домашня косметика, актив для кремів.

Камфора, 10 г

В наявності
65 ₴ г
Способи оплати
Післяплата
Нова Пошта
Способи доставки
Нова Пошта — від 70 грн
Умови повернення
Уточнюйте у продавця
Новинки в категорії Сироватки для обличчя
Чат